Vijesti


Nagrađeni ugljanski geni i istarske masline (www.zadarskilist.hr)

Miomir Kliman, Istranin porijeklom iz Ugljana, pobjednik je Dana maslinova ulja otoka Ugljana, edukativno-promotivne manifestacije koja se u petak navečer po drugi put održala u organizaciji Turističke zajednice mjesta Ugljana. Drugo mjesto osvojio je Vojko Škopić, a treće Nikša Ivanac, obojica iz Ugljana.

www.otocnisabor.hr

Cilj osnivanja i rada Udruge je okupljanje i povezivanje svih otočana i prijatelja mora i otoka kako bi svojim zajedničkim djelovanjem: ubrzali razvitak hrvatskih otoka, izjednačili uvjete života na otoku i kopnu, sudjelovali u promicanju interesa za razvoj otoka, štitili prirodu i kulturnu baštinu otoka, razvijali ekološku svijest otočana, sprječavali ugrožavanje drugih mjesta na otoku i drugih otoka, pomagali legalnoj vlasti primjenom toleratnog dijaloga, djelujući „ ni pri ni protiv vlasti“.

Prijavite se za manifestaciju "Dani maslinova ulja"

Turistička zajednica mjesta Ugljan poziva maslinare da prijave svoja ulja za ocjenjivanje i degustaciju na drugu po redu manifestaciju „Dani maslinova ulja“ koja će se održati 2. svibnja u Ugljanu.