Vijesti


Prvi put nagrađeni i turisti (zadarskilist.hr)

U kategoriji najljepši vrt i okućnica prvo mjesto osvojila je Đenka Vučina, drugo Ana i Stanko Crnošija, a treće Godiva i Antonio Vukić. U kategoriji najljepši vrt i okućnica - kuća za odmor prvaci su Pavica i Stanko Sačer, drugi su Ivančica i Vladimir Baltić, a treći Milikica i Ivan Bertol

Turistički dijamant zadarskog arhipelaga (zadarskilist.hr)

Mjesto sa dvadeset kilometara obale bogato idiličnim plažama, mjesto s najviše sunčanih sati na cijelom zadarskom akvatoriju, mjesto sa ŠUG-om i totalno drugačije od drugih... Malo je novinskog prostora da se nabroje sve posebnosti Ugljana na otoku Ugljanu, jednom od najvrjednijih dragulja u turističkoj ponudi Zadarske županije. Njega je ovog tjedna obišla turistička patrola Zadarskog lista u sklopu zajedničke akcije Zadarskog lista i TZ Zadarske županije "Biramo najuređenije mjesto". Svakako treba reći da je najveća vrijednost Ugljana prostorno bogatstvo u kojem se smjestilo devet malih zaseoka: Čeprljanda, Lučino Selo Batalaža, Sušica, Gornje Selo, Muline, Guduće, Fortoština, Varoš.

Ugljan turiste dočekuje raširenih ruku (zadarskilist.hr)

Mjesto Ugljan sa svojih devet zaseoka sve se odlučnije nameće kao važno turističko odredište zadarskog arhipelaga. Iz sezone u sezonu rezultati su sve bolji, pa nema razloga ne vjerovati da će i ovogodišnji biti bolji od lanjskih koji su zaokružili "lijepu" brojku od 110.000 noćenja.